A- A A+

Desserten

Dol op dessert? Dan moet je zeker eens langskomen bij Amylin's cupcakes. Je vindt er allerlei overheerlijke zelfgemaakte lekkernijen om duimen en vingers van af te likken!

Dessert op maat

Je kiest je basisdessert, topping en versiering volledig zelf. Het assortiment is groot en de mogelijkheden voor afwerking bijna eindeloos. Je hebt ook keuze uit verschillende groottes. Vertel mij dus al je dessertwensen en ik zorg ervoor dat ze uitkomen!

Zo zoet, zo origineel

Hieronder vind je enkele voorbeelden van mogelijke desserten. Er is echter nog veel meer lekkers te ontdekken bij Amylin's cupcakes. Want 80% van wat ik maak, zijn eigen creaties. Kom dus gauw langs, voor nog meer inspiratie!

Panna cotta

Dit is een Italiaans roomdessert en betekent “gekookte room”. Het wordt gemaakt met room, melk, suiker en gelatine. Dit verfijnde dessert kan je afwerken op veel verschillende manieren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Mousses

De meest bekende onder de mousses is ongetwijfeld chocolademousse. Wit, melk, puur of een combinatie! Een heerlijk dessertje waar iedereen verzot op is … En er zijn nog veel meer mogelijkheden met mousses. Vraag zeker inspiratie bij Amylin's cupcakes.

Bavarois

Een bavarois gelijkt op een mousse, maar wordt anders bereid. Bavarois wordt gemaakt op basis van melk of van zachte vruchten zoals frambozen, passievrucht ... Net zoals bij de andere desserten, zijn er heel veel mogelijkheden. Vraag er naar in de winkel!

Aanbod

Kom langs bij Amylin's cupcakes en geniet van een uitgebreid aanbod.

Dessertjes mogelijk van:60 ml en 100 ml
Verschillende panna cotta's, mousses, bavarois ,mascarponedessertjes,trifles,tiramisu's, enz.
Een zeer uitgebreid smakenpallet!

Je kan bij Amylin's cupcakes je dessertjes gewoon op maat bestellen! Kies zelf de basis,de topping en eventuele extra's!

Wij werken ook op bestelling.

Prijzen


Dessertjes:

Op bestelling:

  • Mini dessertjes 60 ml : 0.70 cent (enkel op bestelling en dit vanaf30 stuks van 1 smaak)
  • Medium dessertjes 110 ml: 1.65 euro (enkel op bestelling en dit vanaf 20 stuks van 1 smaak)
  • Prijzen voor grote afnames(vanaf 100 stuks) op aanvraag via amylinscupcakes@gmail.com
  • Opgelet! Indien er meerdere bestellingen op dezelfde dag voorzien zijn dan is er de mogelijkheid om daar uit te kiezen en op die manier is men niet gebonden aan de minimum afnames :)

 

  • Smaken: vanille,caramel,creme brulée,oreo,aardbei,mango,pistache,banaan,rode vruchten,blauwe bes,kersen,hazelnoot,american cookies, koffie,framboos,raffaello,panna cotta aardbeiencoulis,chocomousse(wit/bruin),mokka,bubble gum, oreo,.....

 

 

          Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd!  Extra bij te betalen: verse vruchten ter afwerking van de dessertjes bv frambozen,blauwe besjes,aardbeien


Contacteer ons Antwerpen

Amylin's cupcakes
Hoogstraat 31
2000 Antwerpen - België
Ligging
 
Tel: 03 227 43 35
amylinscupcakes@gmail.com
BTW BE0810 510 026


Contacteer ons Deurne

Amylin's cupcakes
Herentalsebaan 267
2100 Deurne - België
Ligging
 
Gsm: 0484 26 59 60
amylinscupcakes@gmail.com


Openingsuren Antwerpen

Maandag : gesloten
Dinsdag  : gesloten
Woensdag: 11:00-18:00
Donderdag: 11:00-18:00
Vrijdag: 11:00-18:00
Zaterdag: 11:00-18:00
Zondag: 11:00-18:00
 

Openingsuren Deurne

De zaak is tijdelijk gesloten wegens werken.
Gesloten tijdens de schoolvakanties.


top